Winkel

  Nieuwe producten
  Lees ook de blog

  Voorwaarden

  Alle prijzen genoemd in de webshop zijn exclusief 21% BTW, en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden getoond bij de winkelwagen. De verzending wordt verzorgd door PostNL. FunkyTyger is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of vertragingen door PostNL.

  Mocht u niet tevreden zijn over een artikel, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen retour sturen. Sale items zijn hierbij uitgezonderd, zij kunnen niet geretourneerd worden. U kunt het artikel ruilen, of terugsturen. Retourzendingen dienen altijd vooraf aangekondigd te worden en in nieuw-staat en goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurd FunkyTyger het nieuw gekozen artikel of betaald FunkyTyger het geld terug.

  FunkyTyger houdt de gekozen artikelen 7 dagen voor u gereserveerd. Na deze termijn vervalt automatisch de reservering.

  FunkyTyger behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.

  FunkyTyger is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruik van de geleverde producten.

  FunkyTyger is niet aansprakelijk voor onbedoelde typefouten.

  Bij bestellingen vanuit het buitenland, is het Nederlands recht van toepassing, eventuele geschillen zullen altijd worden beslecht door de Nederlandse rechter.

  FunkyTyger streeft ernaar de foto's zo duidelijk mogelijk op haar website te plaatsen, zodat u een reeel beeld krijgt van de kleur van de stoffen. Echter, beeldschermen staan verschillend afgestemd, waardoor de kleuren op het beeldscherm iets kunnen afwijken van de echte kleuren.